Ilmalämpöpumput asennettuna Helsingin ja Itä-Uudenmaan alueella

Asennus-Kultsi on monipuolinen yhden miehen yritys, jonka erikoisosaamista ovat ilmalämpöpumput ja niiden asennukset. Helsingin ja Itä-Uudenmaan seudulla toimiva yritys on edullinen vaihtoehto. Ammattimiehen palveluissa on myös tekemisen makua. Toimeen käydään ripeästi, eikä projektien kanssa aikailla. Lue lisää ja ota yhteyttä!

Miksi ilmalämpöpumppu?

Ilmalämpöpumppu on tehokas, nykyaikainen ja ekologinen lämmitysratkaisu. Se sopii kotiin, mökille ja moniin muihin tiloihin. Laitteisto asennetaan seinään, josta se siirtää ulkoilmasta saatavaa lämpöenergiaa rakennuksen sisälle. Kovillakin pakkasilla toimiva nykyaikainen ilmalämpöpumppu sopii asunnon viilentämiseen ja lämmittämiseen. Sitä voidaan käyttää myös ilmastointilaitteena ja kosteudenpoistajana. Tehokkaasti käytettynä sen avulla on myös mahdollista säästää energiaa ja kuluja.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous

Ilmalämpöpumppujen lisäksi Asennus-Kultsi tekee muun muassa kylmälaiteasennuksia, sähkölaitekorjauksia, metallitöitä ja jousiammuntaopetusta. Askolan seudulla toimiva ammattimies on rehti ja luotettava osaaja, jonka työnjälkeen voi luottaa monenlaisissa tilanteissa. Ota yhteyttä ja kerro, miten voin olla avuksi juuri sinulle!

Suosittele meitä

Kauppatie 10, VAKKOLA

Yhteystiedot

Asennus-Kultsi Tmi
Kauppatie 10 A 3
07510
VAKKOLA
0400 162 233
kullervo.nurmi@pp.inet.fi
www.asennus-kultsi.fi