Tietokonetuki, metallityöt ja muut palvelut pääkaupunkiseudulla

Helsingin ja Itä-Uudenmaan seudulla toimivan Asennus-Kultsi on monipuolinen yhden miehen yritys. Kattava palvelutarjonta pitää sisällään mm. kylmälaiteasennukset, tietokonekorjaukset, metallityöt ja jousiammuntaopetuksen. Ammattimieheltä löytyy siis ratkaisu monenlaisiin tilanteisiin - aika monesti myös järkevään hintaan. Lue lisää tai ota yhteyttä!

Tietokonetuki

Tietotekniikka aiheuttaa aina välillä ongelmia, se on selvää. Joskus tietokone kaipaa korjausta, joskus ohjelmien asentaminen ei meinaa onnistua. Asennus-Kultsi on luotettava tietokonetuki, joka auttaa ongelmatilanteissa ja erilaisissa tietokonehuolissa. Ammattimies ei myöskään aikaile, vaan tulee tarpeen vaatiessa apuun pikaisestikin.

Kylmälaiteasennus

Kylmälaitteet ovat melko käyttövarmoja tuotteita, kun ne asennetaan kerralla oikein. Asennus-Kultsi on pätevöity ammattimies, joka tekee kotitalouksien kylmälaiteasennukset luotettavasti. Kylmäainepätevyys on alle 3 kg. Palvelu koskee muun muassa jäähdytys- ja ilmastointilaitteita, pakastimia ja jääkaappeja. Lue myös ilmalämpöpumppujen hyödyistä ja niiden asennuttamisesta!

Korut hopeasta ja kivistä

Käsintehty koru on aina yksilöllinen ja kantajansa näköinen. Siinä on myös aivan omanlaisensa tunnelma massatuotteiseen verrattuna. Asennus-Kultsin monipuoliseen osaamiseen kuuluu myös persoonallisten korujen valmistus aidosta hopeasta ja erilaisista kivistä.

Jousiammuntaopetus

Jousiammunta on perinteikäs laji, joka sopii erinomaisesti kaikille ikään tai sukupuoleen katsomatta. Taitolaji haastaa monella tasolla. Jousiammunta takaakin onnistumisen iloa aloittelijasta konkariin. Kullervo Nurmi on kokenut jousiampuja, jonka opetuksesta hyötyvät niin kokeilijat, aloittelijat kuin vähän kauemminkin harrastaneet. Pitkäkestoinen jousiammuntavalmennus sen sijaan auttaa kehittymään tavoitteellisesti.

Tietokonetukea tai jousiammuntaopettajaa vailla? Ota yhteyttä Asennus-Kultsiin!

Suosittele meitä

Kauppatie 10, VAKKOLA

Yhteystiedot

Asennus-Kultsi Tmi
Kauppatie 10 A 3
07510
VAKKOLA
0400 162 233
kullervo.nurmi@pp.inet.fi
www.asennus-kultsi.fi